UTCN SDC 2016 la Euro Invent – Iasi

Chiar dacă a trecut aproape o lună de când am fost prezenți la un eveniment important, nu am uitat de acesta și nici de voi, bineînțeles. Prin urmare, am decis să scriem despre el aici..

Pe scurt, în perioada 19-21 mai, echipa UTCN SDC 2016 a fost prezentă în Iași la EURO INVENT (8th European Exhibition of Creativity and Innovation). Nu doar membrii echipei au reușit să fie în acea perioadă la Palas Mall (locul de desfășurare), ci și Apollo 11 (a doua machetă construită de noi pentru concursul de design seimic din Statele Unite). Lucrarea echipei – Seismic mitigation of tall structures through structural resilience – a fost răsplătită cu o medalie de aur și cu o diplomă de excelență în cadrul acestei exhibiții. Ne-am simțit apreciați și ne-am bucurat să vedem cum oamenii veneau să afle mai multe despre proiect. E interesant în același timp cum o machetă (deja înaintată în vârstă, dacă ne e permis să folosim această descriere) atrage atenția și uimește așa multă lume.

Ce-i drept, am avut mereu sprijinul vostru și o scriem încă o dată că nu am fi putut să facem atât de multe lucruri sau să ajungem așa de departe fără ajutorul vostru. Mulțumim din suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Solve : *
3 + 16 =